Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Ostatné nástroje - tibetská miska 193Hz

tibetská miska 193Hz

tibetska_miska_193hz_a0j9q.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
09.12.2012 65,00 €

Jedná sa o ručne tepanú spievajúcu misku vysokej kvality. Nie je to žiadna dekoračná miska z obyčajnej mosadze a nie je ani strojovo vyrábaná. Vyrobená je starým spôsobom v Nepále. Tradične sú tibetské misky vyrábané zo siedmich rôznych kovov, ktoré znázorňujú sedem nebeských telies: zlato – Slnko, striebro – Mesiac, ortuť – Merkúr, meď – Venuša, železo – Mars, cín – Jupiter a olovo – Saturn. Ide v podstate o bronz. Táto spievajúca miska vytvára zvuk, ktorý nám pomáha zrelaxovať sa, používa sa aj pri meditácii, uľahčuje hojenie. Jemné vibrácie misky sa používajú tiež na vyrovnávanie frekvencií čakier alebo jednotlivých orgánov, zmierňovanie napätia a odbúravanie blokád v aure človeka. Rozozvučaná miska vytvára v priestore energetický vír, ktorý blahodárne pôsobí na ľudský organizmus. Každá miska má svoj jedinečný charakter a frekvenciu, preto je vhodné vyberať si misku aj podľa jej zvuku. Váha tejto misky je: 870 gramov, priemer 18 cm, výška je 9 cm a najnižšia frekvencia je približne 193Hz a dominantný tón je teda približne G. Na tomto videu môžete vidieť a počuť konkrétne túto misku:
http://youtu.be/RuAJ6RQdoWA
Takisto môžte v tejto miske jednoducho vytvoriť gejzír, ktorý zenergetizuje vodu v nej. Postup je na tomto videu:
http://youtu.be/RJaYukrqDss
Miska je vhodná aj na nabíjanie krištáľov, minerálov, nerastov a podobne.
K miske Vám pridám zdarma vhodnú drevenú paličku potiahnutú kožou. V Topoľčanoch a okolí misku môžem doviezť aj k Vám domov, prípadne predvediem. Inak Vám misku zašlem ako balík na dobierku. Poštovné (2,50Eur) nie je v cene. Iné misky z mojej ponuky sa Vám zobrazia keď kliknete na moje meno pod textom inzerátu.

Vlastnosti
Lokalita: Trenčiansky kraj
Kontaktná osoba: Peter
Tel/Mobil: 0910211919

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.