Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Výuka hudby. - KLASICKÁ / BLUESOVÁ / ROCKOVÁ GITARA

KLASICKÁ / BLUESOVÁ / ROCKOVÁ GITARA

Cena
19.02.2013 9,00 €

NÁJDEME SPOLU RADOSŤ Z HUDBY !
Je veľa učiteľov aj lekcií hrania, ale málokto ukáže naozaj to podstatné čo treba vedieť ak chceš byť ozaj dobrý gitarista. Viem, čo je potrebné a naučím Ťa ako na to.
Vyučujem klasickú aj elektrickú gitaru, presne podľa Tvojich požiadavok a predstáv. Od klasiky cez flamenco, country, blues, jazz po rock až heavy metal, prax spolu aj s teóriou. Hrám viac ako 34 rokov, hudbu som študoval od šiestich rokov, mám za sebov 20 rokov štúdia na hudobných školách, konzervatórium, súkromné lekcie v zahraničí a pôsobenie vo viacero kapelách. Z mojich žiakov sú dnes niektorí prvotriedni muzikanti ktorí hrajú po celom svete s poprednými osobnosťami šoubiznisu. Vyučujem hudbu už niekoľko desiatok rokov. Beriem začiatočníkov aj pokročilých. Prvé stretnutie je zdarma, ďalšie hodiny sú 8 - 10 € podľa náročnosti výuky. Môžem prísť alebo je možné chodiť ku mne.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Rado
Tel/Mobil: 0911928373

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.